Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g801g521kcal12.8g120.1g0.8g0g
Keittojuurekset, apetit400g104kcal3.6g19.2g1.2g9.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g360g101kcal4g17.3g1.4g10.8g
Vihreä papu, pitkä200g54kcal3.8g8.2g0.4g4.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha801g1329kcal152.1g0g80.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi12g34kcal1.1g0.8g2.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow12g31kcal1.2g1.2g2.4g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1602g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8376g4347kcal357.2g333.6g178.2g50g
Valittu annoskoko4188g2174kcal178.6g166.8g89.1g25g
Annoskoko puolitettuna2094g1087kcal89.3g83.4g44.6g12.5g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207856