Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2252g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1501g491kcal9.3g83.5g3g38.3g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl23g203kcal0g0g22.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g23g27kcal0.6g1.4g2g0.3g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g300g360kcal9.6g13.5g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8376g2305kcal44g225g115.8g80.8g
Valittu annoskoko4188g1152kcal22g112.5g57.9g40.4g
Annoskoko puolitettuna2094g576kcal11g56.3g29g20.2g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011