Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 30g111kcal5.6g3.3g6.5g9.1g
Sokeri 234g949kcal0g233.5g0g0g
Siirappi 20g60kcal0g14.8g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 28g199kcal0.2g0.1g22.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana838g3358kcal15.6g524.2g127.8g18.2g
Valittu annoskoko419g1679kcal7.8g262.1g63.9g9.1g
Annoskoko puolitettuna210g840kcal3.9g131.1g32g4.6g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297