Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g23g74kcal2.9g14.2g0.6g1.8g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)117g41kcal1.2g8.1g0.6g1.6g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.4g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g68g74kcal16.9g0g0.7g0g
Suolakurkku (Rainbow)30g9kcal0.2g1.8g0g0g
Paprika, punainen18g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Porkkana, tuore23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g75g75kcal1.9g3.6g5.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g1.5g3.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore6.7g1.7kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana839g606kcal48.8g65.4g16.6g10.2g
Valittu annoskoko419g303kcal24.4g32.7g8.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna210g151kcal12.2g16.4g4.2g2.6g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.8g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435026