Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 84g187kcal14.8g0g14.3g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g56g14kcal0.7g2.4g0.1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g84g63kcal4.6g10.1g0.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g5.6g4.2kcal0.4g0.5g0g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g2.8g0.4kcal0g0g0g0.1g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 8.4g19kcal0.4g1.5g1.2g0.5g
Makaroni, keitetty, suolaa 70g68kcal2.1g13.8g0.2g0.7g
Voi, normaalisuolainen (Valio)2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton70g18kcal2.3g2.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.8g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana839g860kcal56g64.2g40.8g3.6g
Valittu annoskoko420g430kcal28g32.1g20.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna210g215kcal14g16.1g10.2g0.9g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.7g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142965