Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 160g1161kcal1.9g0.6g130.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g640g3840kcal134.4g42.2g345.6g0g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl1600g5440kcal32g48g560g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g8g30kcal0.1g7.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8384g25963kcal776.8g207.2g2432.2g0g
Valittu annoskoko4192g12982kcal388.4g103.6g1216.1g0g
Annoskoko puolitettuna2096g6491kcal194.2g51.8g608.1g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903