Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Porkkana 320g105kcal2g17.8g0.6g8.2g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Tomaattimurska (Euro shopper)640g192kcal6.4g25.6g2.6g1.3g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 320g709kcal56g0g54.4g0g
Basilika, tuore8g3.2kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8384g2544kcal143.4g200g116.6g29.8g
Valittu annoskoko4192g1272kcal71.7g100g58.3g14.9g
Annoskoko puolitettuna2096g636kcal35.9g50g29.2g7.5g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954