Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 2000g1378kcal101.2g187.2g8g62g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Cashewpähkinä 240g1378kcal48g45.1g111.2g8.4g
Mineraalisuola keskiarvo 16g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g16g62kcal8.2g5.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8384g7182kcal321g499.4g400.6g149g
Valittu annoskoko4192g3591kcal160.5g249.7g200.3g74.5g
Annoskoko puolitettuna2096g1796kcal80.3g124.9g100.2g37.3g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390928