Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 200g149kcal26.2g2.2g0.8g13.8g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Öljy240g2160kcal0g0g240g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1820g6245kcal185.5g1274g21.8g63.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g96g100kcal7.6g15.6g0.6g1.9g
Parmesaaniraaste, Tesco800g3120kcal264g0g227.2g0g
Basilika, kuivattu 12g31kcal1.7g2.5g0.5g4.9g
Timjami 4g11kcal0.4g1.1g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8384g23631kcal970.8g2590.8g982.4g171.6g
Valittu annoskoko4192g11815kcal485.4g1295.4g491.2g85.8g
Annoskoko puolitettuna2096g5908kcal242.7g647.7g245.6g42.9g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141906