Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2400g3984kcal456g0g240g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 800g1058kcal21g25.6g96g0g
Kananmuna kuorineen punnittu272g343kcal29.9g0.8g24.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka120g98kcal4.1g22.8g1.2g1.2g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Kaurahiutale 160g599kcal23.2g91.2g11.7g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8384g12492kcal1083.2g334.6g749.8g58.6g
Valittu annoskoko4192g6246kcal541.6g167.3g374.9g29.3g
Annoskoko puolitettuna2096g3123kcal270.8g83.7g187.5g14.7g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227897