Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.2g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 30g99kcal0.1g24.2g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl38g333kcal0g0g37.5g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)750g225kcal7.5g45g1.5g7.5g
Nauris 300g82kcal3g12.6g0.9g5.7g
Parsakaali brokkoli 525g184kcal24.3g10.2g1.6g13.1g
Paprika, punainen450g116kcal4g20.7g1.8g9g
Sipuli 900g272kcal11.3g43.2g1.8g15.3g
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8385g3091kcal112.6g395.4g96.8g132g
Valittu annoskoko4193g1546kcal56.3g197.7g48.4g66g
Annoskoko puolitettuna2096g773kcal28.2g98.9g24.2g33g
Arvot/100g100g37kcal1.3g4.7g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753