Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 61g538kcal0g0g60.8g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1801g450kcal18g99.1g0g25.2g
Vesi901g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 68g73kcal5.3g11g0.4g1.4g
Basilika, kuivattu 6.8g17kcal1g1.4g0.3g2.7g
Mustapippuri 6.8g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 901g1508kcal249.8g0.1g55.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8388g5452kcal561.4g271.6g236.8g77.6g
Valittu annoskoko4194g2726kcal280.7g135.8g118.4g38.8g
Annoskoko puolitettuna2097g1363kcal140.4g67.9g59.2g19.4g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802