Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 800g606kcal15g123.4g1.6g8g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)500g600kcal100g0g17.5g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)1600g736kcal51.2g76.8g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8390g4035kcal339.6g427.2g87.4g25.6g
Valittu annoskoko4195g2018kcal169.8g213.6g43.7g12.8g
Annoskoko puolitettuna2098g1009kcal84.9g106.8g21.9g6.4g
Arvot/100g100g48kcal4g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96339