Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g2900g3625kcal609g0g130.5g0g
Sinappi 100g131kcal4.4g14.1g6g1.7g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Rypsiöljy 52g460kcal0g0g52g0g
Sipuli (kuorittu)1004g271kcal13.1g48.2g2g17.1g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala24g67kcal4.8g1.2g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8392g9897kcal1264.4g229.2g431.2g41.8g
Valittu annoskoko4196g4949kcal632.2g114.6g215.6g20.9g
Annoskoko puolitettuna2098g2474kcal316.1g57.3g107.8g10.5g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148102