Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Mannasuurimo tumma 3.1g10kcal0.3g1.8g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g90kcal4g13.2g2.4g0.8g
Valittu annoskoko42g45kcal2g6.6g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g23kcal1g3.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g108kcal4.8g15.7g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888