Kauralastut, Tuulikin

Voi sulatetaan, kaurahiutaleet sekoitetaan voisulaan.

Muna ja sokeri vatkataan ja sekoitetaan kaurahiutaleiden joukkoon.

Vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, lisätään.

Muodostetaan kokkareita pellille ja paistetaan n. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Kiurunkannus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen8.5g61kcal0.1g0.1g6.8g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl11g39kcal1.6g6.4g0.8g1.2g
Sokeri 14g58kcal0g14.2g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl6.2g8.1kcal0.8g0g0.5g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.1g4kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g341kcal5.2g43.4g16.2g2.4g
Valittu annoskoko42g171kcal2.6g21.7g8.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna21g85kcal1.3g10.9g4.1g0.6g
Arvot/100g100g406kcal6.2g51.7g19.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149224