Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.3g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Margariini, 60%, Rainbow1.6g8.6kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g3.1g10kcal0.4g2.1g0.1g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 19g7.2kcal0g1.5g0g0.3g
Fariinisokeri0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g143kcal2.8g23.6g3.6g1.4g
Valittu annoskoko42g72kcal1.4g11.8g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g36kcal0.7g5.9g0.9g0.4g
Arvot/100g100g170kcal3.3g28.1g4.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006