Jauheliha-kesäkurpitsavuoka (suhtkarppi)

Laita uuni kuumenemaan 200c:n.

Kypsennä ja mausta oman mielen mukaan jauheliha.

Viipaloi kesäkurpitsat.

Raasta juustoa /käytä juustoraastetta (tässä kalorit laskettu Valion arkijuustolla)
Voitele uunivuoka (käytetty ohjeessa 1 rkl ruokaöljyä)
Lado vuorotellen kerroksittain kesäkurpisaa, jauhelihaa, ja juustoraastetta.

Paista 200c uunissa n.40min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1792 grammaa

Anish
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 17g3.1kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Arkijuusto, Valio [330kcal]3.5g12kcal0.9g0g0.8g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g12g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g72kcal6g1.8g4.2g0.2g
Valittu annoskoko42g36kcal3g0.9g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g18kcal1.5g0.5g1.1g0.1g
Arvot/100g100g86kcal7.1g2.1g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188475