Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 18g39kcal3.1g0g3g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus7g25kcal1g0g2.2g0g
Aurajuusto4.4g15kcal0.9g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl5.8g7.6kcal0.8g0g0.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.5g6.9kcal0g0.1g0.7g0g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g199kcal12g1.2g16g0.8g
Valittu annoskoko42g100kcal6g0.6g8g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g50kcal3g0.3g4g0.2g
Arvot/100g100g236kcal14.3g1.4g19g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=211771