Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 10g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 5.8g8kcal0.2g1.4g0.1g0.2g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g3.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen8.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kurkku 9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 3.3g13kcal0.7g0g1.1g0g
Auringonkukkaöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g72kcal2.6g4.4g4.6g1.4g
Valittu annoskoko42g36kcal1.3g2.2g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g18kcal0.7g1.1g1.2g0.4g
Arvot/100g100g87kcal3.1g5.3g5.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381