Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kesäkurpitsa13g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Aurajuusto6.2g21kcal1.2g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g75kcal2.8g2.2g6.2g0.8g
Valittu annoskoko42g37kcal1.4g1.1g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g19kcal0.7g0.6g1.6g0.2g
Arvot/100g100g89kcal3.3g2.6g7.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224569