Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]8.2g10kcal1g0.2g0.6g0g
Pesto (Pirkka)1.1g6.3kcal0g0g0.7g0g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g13g30kcal1g5.6g0.3g1.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 5.5g15kcal0.1g0.2g1.5g0g
Mozzarella, Euroshopper5.5g14kcal1g0.1g1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen8.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g152kcal6.4g12.8g8.2g3.2g
Valittu annoskoko42g76kcal3.2g6.4g4.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna21g38kcal1.6g3.2g2.1g0.8g
Arvot/100g100g181kcal7.6g15.2g9.7g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239983