Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g23g93kcal1.1g1.1g9.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0.1g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g315kcal3.2g4.2g32g0.2g
Valittu annoskoko42g158kcal1.6g2.1g16g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g79kcal0.8g1.1g8g0.1g
Arvot/100g100g374kcal3.8g5g38g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328