Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)17g19kcal3.8g0g0.3g0g
Paprika keskiarvo 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herne 3.6g2.4kcal0.2g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Pesto, punainen Eldorado4.2g21kcal0.2g0.5g2g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g10g35kcal1.3g7.1g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g163kcal11.2g16.4g5.8g1.8g
Valittu annoskoko42g82kcal5.6g8.2g2.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna21g41kcal2.8g4.1g1.5g0.5g
Arvot/100g100g194kcal13.3g19.5g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275615