Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 3.6g26kcal0g0g3g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)2.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Mustikka metsä- 12g5.1kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 7.3g4.3kcal0.7g0.2g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g185kcal3.8g25.4g7g1.2g
Valittu annoskoko42g92kcal1.9g12.7g3.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g46kcal1g6.4g1.8g0.3g
Arvot/100g100g220kcal4.5g30.3g8.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999