UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 12511g26kcal1g0.8g2.2g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Porkkana 3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g2.8g23kcal0g0g2.6g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 5.8g2.2kcal0g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g128kcal2.4g7.6g9.6g1g
Valittu annoskoko42g64kcal1.2g3.8g4.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g32kcal0.6g1.9g2.4g0.3g
Arvot/100g100g152kcal2.9g9.1g11.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299236