Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g6.8g4.1kcal0.7g0.3g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 1.7g6.4kcal0g0.1g0.7g0g
Sokeri 5.8g23kcal0g5.8g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g5.4g24kcal0.3g3.6g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Kaurahiutale 12g46kcal1.8g7g0.9g1.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.1g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g245kcal7g41.2g5.2g2.8g
Valittu annoskoko42g122kcal3.5g20.6g2.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna21g61kcal1.8g10.3g1.3g0.7g
Arvot/100g100g292kcal8.4g49.2g6.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333