Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g24g27kcal1.4g1.2g1.9g0g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.4g4.7kcal0g1.2g0g0g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 4.2g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Manteli 0.4g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl1.2g4.1kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g116kcal6g8.4g6.6g0.4g
Valittu annoskoko42g58kcal3g4.2g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g29kcal1.5g2.1g1.7g0.1g
Arvot/100g100g138kcal7.2g10g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902