Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita16g50kcal1.6g10.2g0.3g2g
Vehnäjauho, sunnuntai10g36kcal1.2g7.2g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 13g3.8kcal0.4g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g220kcal6.4g38.2g4.6g4.6g
Valittu annoskoko42g110kcal3.2g19.1g2.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna21g55kcal1.6g9.6g1.2g1.2g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.4g5.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760