Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g12g41kcal0g10g0g0.4g
Kananmuna kuoreton12g17kcal1.4g0g1.2g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g2.9g1.8kcal0.3g0.2g0g2.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.9g2.9kcal0.2g0.1g0.2g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 4.4g5.4kcal0.2g0.2g0.4g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 0.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g245kcal4.2g32.2g10.6g5g
Valittu annoskoko42g122kcal2.1g16.1g5.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna21g61kcal1.1g8.1g2.7g1.3g
Arvot/100g100g291kcal5g38.3g12.6g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430323