Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g4.4g4.6kcal0.5g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä2.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g28kcal1.4g3.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko42g14kcal0.7g1.7g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g7kcal0.4g0.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g34kcal1.7g4g0.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113397