Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 10g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 10g3.4kcal0.5g0.2g0g0.2g
Broileri rintafile,maustamaton10g10kcal2.3g0g0.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%4.9g6.4kcal0.1g0.1g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g3.9g14kcal1.1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g99kcal8.6g1.4g6.2g0.8g
Valittu annoskoko42g50kcal4.3g0.7g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g25kcal2.2g0.4g1.6g0.2g
Arvot/100g100g118kcal10.2g1.7g7.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226874