Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 16g4.4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g7.8g4.1kcal0.4g0.4g0.1g0g
Pekoni, paistettu 2.9g15kcal0.5g0g1.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK16g27kcal1.6g1.6g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g100kcal5.4g5.4g6.4g0.6g
Valittu annoskoko42g50kcal2.7g2.7g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g25kcal1.4g1.4g1.6g0.2g
Arvot/100g100g120kcal6.4g6.4g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403174