Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk24g6.5kcal0.1g1.3g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g67kcal5.6g3g3.4g0.8g
Valittu annoskoko42g34kcal2.8g1.5g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g17kcal1.4g0.8g0.9g0.2g
Arvot/100g100g80kcal6.7g3.6g4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803