Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt18g8.1kcal0.6g0.8g0.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.5g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.5g5.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Tonnikala öljyssä 5.3g10kcal1.4g0g0.5g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g3.5g2.5kcal0.4g0.1g0.1g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli3.5g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Tilli tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g119kcal7g8.6g6.4g0.4g
Valittu annoskoko42g59kcal3.5g4.3g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g30kcal1.8g2.2g1.6g0.1g
Arvot/100g100g141kcal8.3g10.2g7.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361689