Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7kcal0.2g1.5g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)9g15kcal1.8g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g7g2.4kcal0g0.5g0g0.1g
Hunaja 0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Persilja2.3g0.3kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g55kcal4g5g1.8g0.8g
Valittu annoskoko42g28kcal2g2.5g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g14kcal1g1.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.9g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129