Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.8g50kcal0.1g0g5.6g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g8.9g30kcal0.8g6.3g0.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3.1g19kcal0.7g0.2g1.7g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)7.8g11kcal0.6g0.4g0.8g0g
Appelsiinimehu, 2 dl1.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g294kcal6g27.8g17.8g0g
Valittu annoskoko42g147kcal3g13.9g8.9g0g
Annoskoko puolitettuna21g74kcal1.5g7g4.5g0g
Arvot/100g100g351kcal7.1g33.1g21.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576