Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 14g16kcal3g0g0.4g0g
Porkkana 8.8g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, uusi 7g5.5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 7g2.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g57kcal6.6g4.2g0.8g0.8g
Valittu annoskoko42g28kcal3.3g2.1g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g14kcal1.7g1.1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g67kcal7.8g5g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706