Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g13g11kcal0.2g0.8g0.8g0.3g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g13g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g9g11kcal1.5g0.2g0.5g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g7.8g8.6kcal1.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g73kcal7.4g3.8g3g0.6g
Valittu annoskoko42g36kcal3.7g1.9g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g18kcal1.9g1g0.8g0.2g
Arvot/100g100g86kcal8.8g4.5g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961