Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Voi 0.4g3.1kcal0g0g0.3g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 7g25kcal0.1g0.2g2.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 9g3.2kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kukkakaali 13g3.1kcal0.2g0.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g91kcal3.4g1.4g7.6g1g
Valittu annoskoko42g46kcal1.7g0.7g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g23kcal0.9g0.4g1.9g0.3g
Arvot/100g100g108kcal4g1.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149