Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.25g89kcal3.4g17.3g0.6g1g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g13g22kcal1.9g0g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g243kcal10.6g34.6g6.6g2g
Valittu annoskoko42g121kcal5.3g17.3g3.3g1g
Annoskoko puolitettuna21g61kcal2.7g8.7g1.7g0.5g
Arvot/100g100g287kcal12.6g41g7.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148793