Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g18g5.3kcal0.8g0.4g0.1g0.3g
Herne 4.2g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Lime, kuorittu, annos 50g1.8g0.6kcal0g0g0g0g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g11g13kcal2.3g0.1g0.4g0.1g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g60kcal6.6g1.8g3g1g
Valittu annoskoko42g30kcal3.3g0.9g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g15kcal1.7g0.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g72kcal7.8g2.1g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041