Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale16g20kcal2.8g0.3g1g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras8.3g27kcal1.2g4.8g0.3g0.7g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 4.4g12kcal1.2g0g0.8g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)13g7.8kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Sinappi 0.8g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g135kcal10.6g11.6g5.2g1.6g
Valittu annoskoko42g67kcal5.3g5.8g2.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna21g34kcal2.7g2.9g1.3g0.4g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.8g6.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789