Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%7.8g13kcal1.6g0g0.8g0g
Keräkaali, 100g29g7kcal0.4g1g0.1g0.6g
Fondue, puolet paketista 220 g1g2.1kcal0.2g0.1g0.2g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g2g6.3kcal0.3g1.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g59kcal5g4.8g2.4g1.6g
Valittu annoskoko42g29kcal2.5g2.4g1.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna21g15kcal1.3g1.2g0.6g0.4g
Arvot/100g100g69kcal5.9g5.7g2.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116