Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g9g38kcal2.3g0.1g3.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g2.3g9kcal0.8g0g0.7g0g
Ricotta, Castelli12g20kcal1.5g0.3g1.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)7g11kcal0.2g0.2g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g223kcal12g3.4g18g0.2g
Valittu annoskoko42g111kcal6g1.7g9g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g56kcal3g0.9g4.5g0.1g
Arvot/100g100g265kcal14.3g4g21.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194