ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu3.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi13g17kcal2.6g0g0.8g0g
Amerikan pekoni 1viipale2.7g8.5kcal0.3g0g0.8g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g2.3g0.2kcal0g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g3.9g5.7kcal0.1g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g86kcal6.6g7g3.4g0.4g
Valittu annoskoko42g43kcal3.3g3.5g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g22kcal1.7g1.8g0.9g0.1g
Arvot/100g100g102kcal7.8g8.3g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448399