Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.3g23kcal0g0g2.6g0g
Sokeri3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Kaurahiutale 4.2g16kcal0.6g2.4g0.3g0.4g
Kaurajauho 1.4g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 2.6g1kcal0g0.2g0g0g
Vanilla vaniljakastike gogreen10g22kcal0.1g2.2g1.5g0.1g
Banaani, kuorittu 9g7.9kcal0.1g1.7g0g0.2g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 7.8g5.8kcal0.1g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g189kcal2.2g23.6g9g1.8g
Valittu annoskoko42g94kcal1.1g11.8g4.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna21g47kcal0.6g5.9g2.3g0.5g
Arvot/100g100g224kcal2.6g28g10.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343