Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Muna, annos 60g3.7g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 17g5.9kcal0g1.2g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g9kcal0g0g1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 2.5g7.4kcal0.5g0.1g0.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g219kcal2.4g28g10.2g0.8g
Valittu annoskoko42g110kcal1.2g14g5.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g55kcal0.6g7g2.6g0.2g
Arvot/100g100g260kcal2.8g33.2g12.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107