Soijarouhelasagne

Täyte:
Kuumenna 0,5 dl rypsiöljyä pannussa ja sekoita siihen soijarouhe.

Lisää vesi vähin erin ja mausta soijakastikkeella.

Rouhe on valmis, kun vesi on imeytynyt.

Hienonna sipuli ja kasvikset (esim.

porkkana, paprika; muutkin käyvät) ja paista niitä paistinpannulla.

Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä haluamasi mausteet.

Lisää sekaan soijarouhe.

Kastike:
Kuumenna 1 dl rypsiöljyä ja lisää jauhot.

Sekoita tasaiseksi ja anna lämmetä.

Lisää maito sekoittaen, ja lopulta juusto.

Sekoita kunnes seos on tasainen.

Kokoaminen:
Lado täytettä ja lasagnelevyjä vuorotellen uunivuokaan.

Kaada päälle kastike.

Valmistus:
Kypsennä lasagne 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g3.1g10kcal1.6g0.9g0g0.2g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Soijakastike 0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g7.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%3.1g7.2kcal0.9g0.1g0.4g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy Rainbow7.3g27kcal1g5.1g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g147kcal8g16g5.4g1.2g
Valittu annoskoko42g74kcal4g8g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g37kcal2g4g1.4g0.3g
Arvot/100g100g174kcal9.4g18.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233291