Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 5.9g18kcal1.1g2.8g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 6.5g14kcal1.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g64kcal4.4g5.6g2.4g1.2g
Valittu annoskoko42g32kcal2.2g2.8g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g16kcal1.1g1.4g0.6g0.3g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.6g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158470